

Welcome Weekend Access information

Saturday 10 and Sunday 11 May 2025

Here's what to expect from the shows across the Welcome Weekend including information on seating and additional access provision.

Most of the shows across the weekend are brand new and have never been performed before, so some information may change.

If you have any questions about performances or access please do get in touch, on <u>access@nnfestival.org.uk</u> or 01603 531800 or ask volunteers or staff during the weekend.

The Forum, Theatre Plain

What 3 Words - random.short.flip

Artist - Artizani
Show name - Hydropunk
Saturday, 1-6pm
Sunday, 11.30am-4.30pm
Running Time – Ongoing, drop in and play
What to expect - Interactive water sculptures which you can come and explore.
Seating – No seating at this location
The Forum, Amphitheatre

What 3 Words - spice.donor.soap

Artist - Sadiq Ali Company

Show name - Tell Me

Saturday 1-1.45pm & 4.30-5.15pm

Sunday 11.30am-12.15pm & 2.15-3pm

Running Time - 45 minutes

What to expect - Chinese pole acrobatics, physical theatre and music. Suitable for people who are D/deaf or hard of hearing.

Seating - On The Forum steps. Accessible viewing area available outside Marzano.

Artist - Jerry Tremblay

Saturday 2.15-2.45pm, 4-4.30pm

Running Time - 30 minutes

What to expect – A one man absurd circus show, with some audience participation.

Seating - On The Forum steps. Accessible viewing area available outside Marzano..

Artist - Stopgap Dance

Show name - RO-TES - iiS:

Sunday 12.45-1.15pm & 3.30-4pm

Running Time - 30 minutes

TT) Touch Tour 12.15 & 3pm, 30 mins

What to expect - Dance performance

AD)))

Audio Description integrated into the soundtrack

Seating - On The Forum steps. Accessible viewing area available outside Marzano.

Haymarket

What 3 Words - supply.vote.glad

Artist - Company DHW

Show name - Go Grandad Go!

Saturday 1-1.30pm, 3-3.30pm & 5-5.30pm

Running Time - 30 minutes



Touch Tour 2.45pm, 15 mins

What to expect - A Hip hop dance show with integrated visual vernacular artist in performance team. (Visual vernacular is a form of artistic BSL interpretation developed by the BSL community).



Seating - There are benches on Haymarket.

Artist - ICHI

Sunday 1-1.45pm & 3.15-4pm

Running Time - 45 minutes

What to expect - A one-man band with homemade instruments.

Seating - There are benches on Haymarket.

Artist - Red Herring Show name - Silent Disco Sunday 11.45am-12.45pm & 2-3pm Running Time – 1 hour What to expect - Audiences wear headphones. A silent disco with a twist, lots of audience participation. Seating - No seating as you'll be dancing! Norwich Cathedral, Upper Close Green What 3 Words - pints.many.doors Artist - Levantes Dance Theatre Show name - Hug Saturday 1-1.30pm & 2.45-3.15pm Running Time – 30 minutes What to expect - An aerial dance and physical theatre show. Seating – Backless bench seating. There will be an accessible viewing area available.

Artist - ICHI Saturday 1.45-2.30pm & 4-4.45pm Running Time – 45 minutes What to expect - A one-man band with homemade instruments. Seating – Backless bench seating.

Artist - Red Herring Show name - Silent Disco Saturday 2.30-3.30pm & 5-6pm Running Time – 30 minutes What to expect - Audiences wear headphones. A silent disco with a twist, lots of audience participation. Seating - No seating as you'll be dancing!

Norwich Cathedral, Lower Close Green

What 3 Words - reward.putty.fault

Artist - Tilly Ingram Theatre

Show name - The Hide

Saturday 1.45-2.15pm & 4-4.30pm

Sunday 12-12.30pm & 1.45-2.15pm

Running Time - 30 minutes

What to expect - Audiences wear headphones to experience this meditative birdwatching experience.

Seating – Backless bench seating and chairs.

Tombland, by Ziziz

What 3 Words - rugs.stored.third

Artist - Mish Weaver

Show name - Waiting Song

Saturday 1.30-1.45pm, 3.45-4pm, 5-5.15pm

(TT) Touch Tour 3.30pm, 15 minutes

Sunday 11.30-11.45am, 1.15-1.30pm & 2.30-2.45pm

(TT) Touch Tour 2pm, 15 minutes

Running Time - 15 minutes

What to expect - Singing trapeze with optional audience participation.

Seating – Backless bench seating.

Chapelfield Gardens

What 3 Words - rating.truck.bowls

Artist - Nandita Shankardass

Show name - Roots to Rise

Saturday 2.30-3.10pm, 5-5.40pm



Touch Tour 4.45pm, 15 mins

Running Time - 40 minutes

What to expect - A dance-theatre performance which moves around Chapelfield Gardens with the audience following.



5 Audio Description headsets are available.

Seating - No seating as it's a moving performance, there are some benches in the park if you wanted a quick rest.

Motorcycle Park above Norwich Market

What 3 Words - nearly.chained.tasty

Artist - Theatre-Rites & Miguel Altunaga

Show name - Eshu at the Crossroads

Saturday 1.45-2.15pm, 3.30-4pm & 5.15-5.45pm

Sunday 12.15-12.45pm, 1.45-2.15pm & 4-4.30pm

Running Time – 30 minutes

What to expect - Dance and puppeteering.

Seating - Backless bench seating.

Norwich Guildhall

What 3 Words - wires.deals.fight

Artist - Ian Douglas – Storyteller

Saturday 1-3pm, 3.45-5.30pm

Sunday 11.30am-1.30pm, 2.10-4.10pm

Running Time – 15 minute story sessions every 20 minutes.

What to expect - Spoken Folk Tales and world myths. Suitable for those who are blind or partially sighted.

Seating – Chairs available.